Продукти.
Сваряваме лобстера до готовност.Спагетите се варят със щипка сол ал данте.За соса. Загряваме зехтина,добавяме чесън,лютата чушка и морските дарове, пържим около 3минути.Слагаме и нарязания лук,поръсваме със рибения сос.След около 2 минути гасим със чаша вино.Изчакваме да се изпари алкохола.Добавяме доматения сос и пюре.Намаляваме котлона и оставяме да къкри около 15 минути.Спагетите се разбъркват с така получения сос,поръсват се със магданоз и пермазан.Сервират се топли с целия лобстер върху тях.
- 1бр. лобстер
- 250 гр.морски дарове
- 500 гр.спагети
- 1 глава лук
- 4 скилидки чесън
- 1 консерва доматен сос
- 1 супена лъжица доматено пюре
- 1 чаена лъжица рибен сос
- зехтин
- сол
- щипка захар
- пермазан
- 1бр малка суха люта чушка
- чаша бяло вино
- магданоз
Сваряваме лобстера до готовност.Спагетите се варят със щипка сол ал данте.За соса. Загряваме зехтина,добавяме чесън,лютата чушка и морските дарове, пържим около 3минути.Слагаме и нарязания лук,поръсваме със рибения сос.След около 2 минути гасим със чаша вино.Изчакваме да се изпари алкохола.Добавяме доматения сос и пюре.Намаляваме котлона и оставяме да къкри около 15 минути.Спагетите се разбъркват с така получения сос,поръсват се със магданоз и пермазан.Сервират се топли с целия лобстер върху тях.
Няма коментари:
Публикуване на коментар